subota, 6. svibnja 2017.

Boljar predao najviše: “Više od 1000 potpisa dokazuje da imamo veliku podršku građana”

Gornja slikai citirani tekst preuzeti su sa online portala "kaportal.rtl.hr", 05.05.2017

http://kaportal.rtl.hr/boljar-predao-najvise-potpisa

"Kandidat HSS-a i SDP-a za gradonačelnika Duge Rese Tomislav Boljar, koji tu dužnost od smrti gradonačelnika obnaša kao zamjenik gradonačelnika, predao je svoju kandidaturu, kao i kandidacijsku listu HSS-a za Gradsko vijeće Gradskom izbornom povjerenstvu.

Potporu mu je svojim potpisima iskazalo više od 1000 Dugorešana, najviše u odnosu na druge kandidate.

Kandidati za njegove zamjenike su dr. Miroslav Furdek iz HSS-a te predsjednica dugoreškog SDP-a Katarina Srakočić. U borbu za mjesta u Gradskom vijeću svaki od koalicijskih partnera ići će sa svojom listom.

– Zahvaljujemo svima koji su svojim potpisom dali podršku našem kandidatu i zamjenicima. U vrlo kratkom roku prikupljeno je više od 1000 potpisa što dokazuje da imamo veliku podršku naših građana – priopćili su iz Gradske organizacije HSS-a."

Gradonacelnik Tomislav Boljar - citat iz Facebook-a " Da se malo pohvalimo jer bez puno "vike i galame" u kratkom vremenu skupili smo najviše potpisa. Ogromno HVALA svima na potpisima i pruženoj podršci. Ali i isprika svima koji su zvali i tražili da se potpišu a to im nismo omogućili - imali smo dosta i nismo htjeli pretjerivati. Nastavljamo započeto nakon 21.5."

 Nezavisna lista ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI, HSS - DUGA RESA,   SDP - DUGA RESA i nezavisna lista (nezavisni kandidat) Dr. MIROSLAV FURDEK koalicijski su partneri na lokalnim izborima 2017 za grad Dugu Resu. 

Zajednicki koalicijski kandidat za gradonacelnika Duge Rese je sadasnji gradonacelnik gospodin TOMISLAV BOLJAR!

Pod slijedecim linkom mozete vidjeti kratki interwiew koji sam imao priliku u travnju voditi sa gradonacelnikom Tomislavom Boljarom:


Nema komentara:

Objavi komentar