petak, 12. svibnja 2017.

GRAD DUGA RESA: Ljeto je pred vratima, a “Proljeće u amfiteatru”: U petak sport, u subotu glazbena poslastica!






Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "kaportal.rtl.hr", 12.05.2017

http://kaportal.rtl.hr/ljeto-pred-vratima-a-proljece-amfiteatru-petak-sport-subotu-glazbena-poslastica/

"Brojna događanja koja je Turistička zajednica grada Duge Rese nazvala “Proljeće u amfiteatru” nastavljaju se u petak sportsko-ekološkim danom. U vremenu od 16.00 do 17.30 sati održat će se radionice na temu zaštite prirode i ekologije, a odmah nakon toga će uslijediti akcija “Odaberi sprt”, nastala suradnjom Grada Duge Rese i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Sportske i rekreativne udruge će tada prisutnima prezentirati svoj rad.

Subota donosi pravu poslasticu glazbenih događanja. Sve započinje u 15 sati dvosatnom glazbenom radionicom, nakon koje će uslijediti gitarijada na kojoj će nastupiti Točka 56, Api i ćevapi, EoT, Lorelai i ostali dobri bendovi.

– Nakon gitarijade sve prisutne zabavit će bend “Pozdrav Novom valu”, iskusna šestorka koja svira onako kako se nekad sviralo u zlatno doba domaćeg rocka, budući da su neki od članova bili dio postave bendova poput Azre, Filma, Haustora i Prljavog kazališta. U 22 sata pustit će se preko stotinu letećih lampiona za sto dobrih želja, a nakon toga nastavlja se koncert – najavljuju iz Turističke zajednice.
 Svi su dobrodošli."

 Nezavisna lista ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI, HSS - DUGA RESA,   SDP - DUGA RESA i nezavisna lista (nezavisni kandidat) Dr. MIROSLAV FURDEK koalicijski su partneri na lokalnim izborima 2017 za grad Dugu Resu. 

Zajednicki koalicijski kandidat za gradonacelnika Duge Rese je sadasnji gradonacelnik gospodin TOMISLAV BOLJAR!




Pod slijedecim linkom mozete vidjeti kratki interwiew koji sam imao priliku u travnju voditi sa gradonacelnikom Tomislavom Boljarom:



Nema komentara:

Objavi komentar