petak, 26. svibnja 2017.

GRAD DUGA RESA: Program LAG-a Vallis Colapis - Gradonacelnik Tomislav Boljar udrugama donio 608.000 kuna iz Europskog socijalnog fonda


Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "kaportal.rtl.hr", 26.05.2017

http://kaportal.rtl.hr/program-lag-a-vallis-colapis-boljar-udrugama-donio-608-000-kuna-iz-europskog-socijalnog-fonda/

"Predsjednik LAG-a Vallis Colapis Tomislav Boljar, obnašatelj dužnosti gradonačelnika Duge Rese, potpisao je danas u Zagebu ugovor vrijedan 608.000 kuna za projekt “Q25 – Jačanje sustava volontiranja u ruralnim zajednicama središnje Hrvatske”, financiran iz Europskog socijalnog fonda.


– Potpisivanje i dodjela ugovora održano je u sklopu Dana otvorenih vrata udruga na kojemu je sudjelovao i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković. Partneri na projektu su ALD Sisak / LDA Sisak, Carpe diem iz Karlovca, Dom za starije i nemoćne sv. Antun te Crveni križ Duga Resa – izvijestili su iz LAG-a.

Nakon obraćanja premijera Plenkovića, ministar rada Tomislav Ćorić je predstavnicima udruga za 28 projekata vrijednih 25 milijuna kuna dodijelio ugovore.
Ova udruga se bavi izradom lokalnih razvojnih strategija te usmjeravanju i praćenju njihove provedbe na našem području."

NADOPUNA - CITAT IZ FACEBOOK-a:

 Tomislav Boljar:

"Prvo isprika što nisam mogao doći na "Dane otvorenih vrata u Praktičnu kuću znanja Duga Resa" jer sam bio na potpisivanju ugovora u Zagrebu. Uz komentar na određenu sponzoriranu emisiju koja se emitirala izgleda u isto vrijeme na RM-u dok sam ja potpisivao ugovor - draga moja protukandidatkinjo, dajte se molim Vas radi Vaše vjerodostojnosti bolje informirajte."

 Nezavisna lista ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI, HSS - DUGA RESA i   SDP - DUGA RESA koalicijski su partneri na lokalnim izborima 2017 za grad Dugu Resu. 

Zajednicki koalicijski kandidat za gradonacelnika Duge Rese je sadasnji gradonacelnik gospodin TOMISLAV BOLJAR.




Pod slijedecim linkom mozete vidjeti kratki interwiew koji sam imao priliku u travnju voditi sa gradonacelnikom Tomislavom Boljarom:
 

Nema komentara:

Objavi komentar