srijeda, 31. svibnja 2017.

GRADONACELNIK DUGE RESE - TOMISLAV BOLJAR - RAD, RAZVOJ I NAPREDAK!


Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "kaportal.hr", 30.05.2017

http://kaportal.rtl.hr/asfaltiranje-trga-sve-jurja

"Asfaltira se Trg sv. Jurja, slijedi postavljanje signalizacije i punionice za električna vozila!

Asfaltiranjem parkirališnih mjesta nastavljaju se radovi na uređenju Trga sv. Jurja, a završit će krajem tjedna postavljanjem horizontalne i vertikalne prometne signalizacije, kao i punionice za električna vozila, koja je dio projekta e-Mobilnosti HEP grupe.

Iz Grada Duge Rese zahvaljuju pješacima i vozačima na strpljenju i poštivanju privremene regulacije prometa."

Za razliku od gospodje Dijane Zadrovic koja prezentira svoj program kao listu bozicnih zelja, gradonacelnik Tomislav Boljar ima jasnu viziju razvoja grada Duge Rese, jasnu viziju otvaranja radnih mjesta, jasnu viziju rijesavanja socijalnih i kulturnh potreba gradjana naseg grada. Vise o programu mozete vidjeti pod slijedecim linkom:





Takodjer postoji i web stranica na kojoj gospodin Boljar precizno definira viziju razvoja grada Duge Rese i to pod slijedecim linkom:

http://www.tomislavboljar.com/

 Za one malo zahtjevnije koji ce traziti dodatne impulse u razvoju grada Duge Rese na ekoloskom, ekonomskom, socijalno i politickom podrucju koalicijski partner HSS-a i SDP-a u Dugoj Resi nezavisna lista ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI nudi rijesenja u narednih 10-15 godina takodjer pod slijedecim linkom:

Nema komentara:

Objavi komentar