ponedjeljak, 29. svibnja 2017.

HRVATSKI PREMIJER PLENKOVIC, HRVATSKI MINISTAR MEDVED TE ZUPAN JELIC "VODE PREDIZBORNU KAMPANJU" U MALOME GRADU DUGA RESA!


Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "kaportal.rtl.hr", 27.05.2017

http://kaportal.rtl.hr/plenkovic-dao-potporu-dijani-zadrovic-misli-da-rjesenje-kvalitetniju-buducnost-duge-rese/

"Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u pratnji ministara Tome Medveda i Nade Murganić te novoizabranog župana Damira Jelića danas je u sklopu predizborne kampanje posjetio Dugu Resu i dao potporu kandidatkinji HDZ-a Dijani Zadrović koja se u drugom krugu izbora bori s Tomislavom Boljarom, kandidatom HSS-a i SDP-a za gradonačelničku funkciju.


– Zadovoljstvo mi je danas u Dugoj Resi podržati kandidatkinju HDZ-a Dijanu Zadrović za gradonačelnicu Duge Rese kao i kandidate za dogradonačelnike Zlatka Grčića i Melitu Trgovčić, uz sjajnu potporu Nade Murganić i ministra Tome Medveda. Ohrabrujuće je što su i naša kandidatkinja i lista ostvarili vrlo solidan rezultat na razini ukupnog rezultata HDZ-a u prvom krugu lokalnih izbora.

Program koji je predstavljen u prvi plan stavlja razvoj infrastrukture, jednu kvalitetniju gradsku upravu koja će odgovoriti na izazove svih Dugorešana i naravno razvoj zdravstvenog turizma uz Mrežnicu. U narednih sedam dana kampanje siguran sam da će Zadrović pokazati da je rješenje za kvalitetniju budućnost Duge Rese – kazao je Andrej Plenković.

Premijera Plenkovića okupljeni Dugorešani, članovi i simpatizeri HDZ-a okupljeni u kafiću Laverna pozdravili su pljeskom, a nakon pozdravljanja i kratkog razgovora, uslijedio je i pravi foto session s premijerom. Svi su htjeli ovjekovječiti boravak premijera u gradu na Mrežnici.

– Iskreno zahvaljujem na podršci koji pružate meni i mom timu, nadamo se pobjedi 4. lipnja i da će HDZ-e u Dugoj Resi konačno osvojiti vlast – kazala je ne skrivajući zadovoljstvo dolaskom premijera Plenkovića u Dugu Resu kandidatkinja za gradonačelnicu Dijana Zadrović.

Ministrica Nada Murganić uz izražavanje snažne potpore Dijani Zadrović pozvala je sve Dugorešane da joj daju potpru u drugom krugu izbora.
– Dugorešanke su tradicionalno bile hrabre žene i vrijedne radnice, stup svojim obiteljima. Dijana ima sve ove kvalitete, vrijedna je mlada žena, ima uspješnu karijeru, vole je mladi, pokazala je socijalnu osjetljivost, zalaže se za izgradnju doma za starije i nemoćne, za razvoj infrastrukture. Njen odabir bit će potvrda i vjera u bolju budućnost Duge Rese – nije štedjela riječi hvale za HDZ-ovu kandidatkinju ministrica Nada Murganić."

KOMENTAR O TEMI POSJETE VRHA hdz-A GRADU DUGOJ RESI MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


U cijeloj toj prici ako zanemarimo "troskove" koji su proizasli iz "Turneje po karlovackoj zupaniji" (troskovi prijevoza, troskovi osiguranja, dnevnice, naknada za rad subotom itd.), ako zanemarimo cinjenicu da se do danas nitko nije ocitovao o tome tko je podmirio troskove "turneje" i sa "kog racuna" je novac skinut, ostaje opet moralno pitanje: "Da li je premijer Plenkovic premijer gospodje Zadrovic ili premijer Hrvatskog naroda bez obzira na politicku opredjeljenost?!
Iako i gradonacelnik Duge Rese gospodin Tomislav Boljar ima politicku zaledjinu HSS-a, gospodin Beljak nije dosao u Dugu Resu te vodio predizbornu kamopanju za gradonacelnika Boljara.
Gledajuci korak dalje postavljam si pitanje da li Hrvatski premijer kao i Hrvatska predsjednica imaju legitimitet sudjelovati u predizbornoj kampanji i direktno podupoirati jednu politicku frakciju. Zakon jasno kaze da predsjednica RH za to nema legitimitet i ako ona redovito prakticira tu djelatnost,....
Sto se tice premijera,....posto smo u predizbornoj kampanji i nemam vremena sada studirati razne hrvatske zakone, ...definirati cemo njegovo "pravo" sudjelovanja u predizbornoj kampanji na nivou Hrvatskih gradova nakon izbora!
Ako taj zakon koji je tako i tako napisao HDZ te ga usvojio u Saboru dozvoljava Hrvatskom premijeru te ovlasti - direktno sudjelovanje u predizbornoj kampanji i lobiranje za jednu politicku opciju, predlazem da u novom sazivu Sabora diskutiramo o toj temi te da ukinemo taj "antihrvatski" zakon!
Upravo sm pokusao u Google.hr pronaci izborni program Dugoreskog HDZ-a te program kandidatkinje HDZ-a za gradonacelnicu Duge Rese gospodje Zadrovic i necete mi vjerovati ga google nije nista pronasao!
Postoje u portalu "kaportal.rtl.hr", nabacane pojedine tocke tzv. izbornog programa ali sistematski napisan program google ne moze pronaci.

Ako za razliku od gospodje Zadrovic potrazite jedan sustavno napisan izborni program gradonacelnika Duge Rese gospodina Boljara lako cete ga pronaci pod slijedecim linkom: 

Takodjer postoji i web stranica na kojoj gospodin Boljar precizno definira viziju razvoja grada Duge Rese i to pod slijedecim linkom:
http://www.tomislavboljar.com/

 Za one malo zahtjevnije koji ce traziti dodatne impulse u razvoju grada Duge Rese na ekoloskom, ekonomskom, socijalno i politickom podrucju koalicijski partner HSS-a i SDP-a u Dugoj Resi nezavisna lista ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI nudi rijesenja u narednih 10-15 godina takodjer pod slijedecim linkom:


Nema komentara:

Objavi komentar