četvrtak, 4. svibnja 2017.

Nezavisna lista ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI - ANTONIO PELIVAN - TRAZIMO KOALICIJSKOG PARTNERA ZA LOKALNE IZBORE 2017 - GRADA KASTELA!

Postovane dame i gospodo,
GLAVNI ODBOR nase nezavisne liste ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI donio je odluku da cemo podrzati jednog klandidata za gradonacelnika  grada Kastela!
Nasa nezavisna lista kao koalicijski partner nudi:
1. Glasove naseg birackog tijela, glasove nasih prijatelja i poznanika iz Kastela, sto sveukupno nije mali broj glasaca. Nas kandidat gospodin Antonio Pelivan je rodjen u Slitu, a u Kastelu Starom ima prebivaliste. On osobno poznaje velik broj ljudi te mnogobrojna njegova rodbina zivi u siroj okolici grada Kastela. Gospodin Pelivan ima prijavu prebivalista u Kastelu Starom, a privremeno je odjavljen na adresi u Saveznoj Republici Njemackoj.

2. Izradu profesionalnog izbornog bloga te vodjenje izborne promidzbe putem interneta (facebook, twitter, xing, izborni blog, itd) za Vaseg (zajednickog) kandidata za  "Gradonacelnika grada Kastela"!

Primjer koji mozete pogledati pod slijedecim linkom prikazuje proslogodisnju kandidaturu gospodina Pelivana  za XI. izbornu jedinicu. U toj jedinici smo izisli na listi sa HRVATSKOM STRANKOM REDA i u koaliciji sa Hrvatskom nezavisnom listom iz Subotice.
 

PAR RIJECI O NASOJ NEZAVISNOJ LISTI:
Nezavisna Lista ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljena je 2012. godine u gradu Stuttgartu. Cilj osnivanja liste je bio dignuti ekonomski Domovinu Hrvatsku na noge te intenzivnije povezati Iseljenu Hrvatsku s Domovinom.

Takodjer je bio drugi vazni cilj borba za politicka prava Iseljene Hrvatske u Domovini. Ponovno osnivanje "Ministarstva iseljenistva", odnosno transformaciju Drzavnog ureda ua Hrvate izvan Republike Hrvatske u Ministarstvo iseljenistva ostao je do danas prioritetni cilj nase nezavisne liste. Dok taj cilj ne ostvarimo mi od naseg nauma necemo odustati.

Nasa nezavisna lista je prvi puta nastupila na hrvatskoj politickoj sceni 2016. godine na parlamentarnim izborima u koaliciji sa Hrvatskom Strankom Reda u tri izborne jedinice u Republici Hrvatskoj te u XI. izbornoj jedinici u koaliciji sa HRVATSKOM STRANKOM REDA I HRVATSKOM NEZAVISNOM LISTOM IZ SUBOTICE.

Prijatelji nase nezavisne liste zive na svih 5 kontinenata, kako u Domovini Hrvatskoj tako i van nje. Nasa nezavisna lista nije udruga, a niti politicka stranka, vec slobodno udruzenje slobodnih ljudi!

Nasom nezavisnom listom upravlja GLAVNI ODBOR nezavisne liste koji broji 6 clanova.

Mi imao  i facebook grupu koja se bavi politickim pitanjima nase nezavisne liste, a mozete vidjeti pod slijedecim linkom:
 

Postovane dame i gospodo, postovane politicke stranke te nezavisne liste grada Kastela,
Pod slijedecim linkom mozete vidjeti predizbornu skicu nezavisne liste ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za lokalne izbore u svibnju 2017. koja je namijenjena nasim kandidatima te nasim koalicijskim partnerima.
 

Nasi kandidati je koriste kao mustru za izradu svojih individualnih programa ovisno o potrebama grada ili opcine u kojem se namjeravaju kandidirati.
Nasi koalicijski partneri mogu skicu doslovno preuzeti ako to zele, mogu je koristiti kao nadopunu programu koji su sami sastavili ili kao inspiracija za daljnji rad. Mi cemo preuzeti kvalitetan predizborni program koji nas koalicijski partner ponudi te sa tim programom uci upredizbornu utrku.
Gospodin Antonio Pelivan je mlad, perspektivan i obrazovan covijek. Pregovore oko koalicije ce gospodin Pelivan obaviti sam, kao i potpisivanje koalicijskog ugovora. Antonio je clan naseg GLAVNOG ODBORA te ima legitimitet donijeti samostalno tu odluku. Glavni odbor nase nezavisne liste ce na kraju potencijalnu koaliciju ili odobriti ili ne-odobriti. Antonijev zivotopis mozete pogledati pod gornjim linkom (izbori 2016.- XI. izborna jedinica), nije se gotovo nista promijenilo!
Postovane dame i gospodo,
ja Vas molim da dobro proucite objavljeni materijal i linkove te da zurno odgovorite, ako imate interes. Za dva dana pocinje sluzbeno predizborna kampanja za lokalne izbore u Domovini Hrvatskoj, koja traje samo dva tjedna te tako nije ostalo previse vremena. Molimo vas da se ne javljate "zadnju sekundu". 
Na drzavnim izborima 2015. su nam se javili zadnji trenutak potencijalni politicki saveznici koji su bili zainteresirani za koaliciju. Mi u zadnji tren ne donosimo nikakve odlukete tako 2015. nismo prihvatili pregovor o koaliciji te smo radije odustali od izlaska na izbore nego sve radili pod pritiskom i u zbrci.
 Molim Vas da za koalicijska pitanja kontaktirate direktno gospodina Pelivana i to preko njegovog facebook profila koji se nalazi pod slijedecim linkom:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002644540603

Lijep pozdrav!

Zauvijek vjerni Domovini!


Nema komentara:

Objavi komentar