subota, 6. svibnja 2017.

ODRŽAVANJE VJEŽBE OPERATIVNIH SNAGA SUSTAVA CIVILNE ZAŠTITE - grada DUGE RESE!



Gradonacelnik Duge Rese Tomislav Boljar: "Imamo odlične vatrogasce koji pomažu (čitaj riskiraju) i kod požara i kod poplava... Dečki, svaka Vam čast. A to će još jednom dokazati i u subotu na vježbi."



Temeljem članka 17. Zakona o sustavu civilne zaštite (NN broj 82/15) i Pravilnika o vrstama i načinu provođenja vježbe operativnih snaga sustava civilne zaštite (NN broj 49/16) zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika donio je Odluku o organizaciji vježbe civilne zaštite u 2017. godini.

Vježba pod nazivom Evakuacija i spašavanje pacijenata I. kata Specijalne bolnice za produženo liječenje Duga Resa, J. Jeruzalema 7 održati će se dana 06. svibnja 2017. godine s početkom u 11.00 sati i predviđenih završetkom u 13.00 sati. Sudionici ove vježbu su operativne snage civilne zaštite, djelatnici bolnice i druge službe po dogovoru.

Svi zainteresirani mogu pogledati vježbu u svojstvu promatrača na mjestima predviđenim za promatrače – na prilaznom mostu ili na šetnici Inzl nasuprot bolnice preko rijeke Mrežnice.

Više o civilnoj zaštiti na području Grada Duge Rese pronađite na službenim stranicama Grada:



Nezavisna lista ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI, HSS - DUGA RESA, SDP - DUGA RESA i nezavisna lista Dr. MIROSLAV FURDEK koalicijski su partneri na lokalnim izborima 2017 za grad Dugu Resu. 
Zajednicki koalicijski kandidat za gradonacelnika Duge Rese je sadasnji gradonacelnik gospodin TOMISLAV BOLJAR!

Pod slijedecim linkom mozete vidjeti kratki interwiew koji sam imao priliku u travnju voditi sa gradonacelnikom Tomislavom Boljarom:


Nema komentara:

Objavi komentar