utorak, 16. svibnja 2017.

PODRŽITE PROSVJED "SNAGA PROMJENE" - ZA RASPUŠTANJE SABORA; NOVE IZBORE I NACIONALIZACIJU AGROKORA! HRVATSKA DEMOKRATSKA STRANKA PRVA NA LISTI ZA GRADSKU SKUPŠTINU GRADA ZAGREBA NA BROJU 10. POZIVA NA SKUP NACIONALNOG JEDINSTVA POD NAZIVOM „SNAGA PROMJENE“ U PETAK U 17.00 SATI NA TRGU BANA J. JELAČIĆA U ZAGREBU!


Nositelj kandidacijske liste broj 10. za Gradsku skupštinu Grada Zagreba Dean Golubić (HKDU) s koalicijskim partnerima Hrvatskom demokratskom strankom (HDS) Pokretom zajedno i Ujedinjenom strankom prava (USP) održao je danas konferenciju za novinare na kojoj je predstavljen izborni program za Zagreb i najavljen prosvjedni skup pod nazivom „Snaga promjene“ koji će se održati u petak 19. svibnja u 17 sati na Trgu bana Jelačića, a na kojem će se tražiti raspuštanje sabora, novi parlamentarni izbori i nacionalizacija Agrokora.

Govoreći o najavljenom prosvjedu „Snaga promjene“ koji organizira Udruga Pokret zajedno, a kojoj su se priključile i stranke s kandidacijske liste br. 10. Golubić je rekao da će se zatražiti trenutno raspuštanje Hrvatskog sabora i raspisivanje novih parlamentarnih izbora s obzirom da u Hrvatskom saboru ne postoji parlamentarna većina.


Hrvatskoj je danas više nego ikada od obrambenog rata potrebno nacionalno jedinstvo cijeloga hrvatskog korpusa, potrebne su nam hitne i brze promjene koje ovaj neučinkoviti parlamentarni sustav ne može provesti. Hrvatskoj je potrebna izravna demokracija u kojoj osoba izabrana od volje naroda vlada po volji naroda te mu služi, a ne koristi politiku za vlastite interese i probitak, rekao je Golubić.


Također je nedavno na saboru HKDU-a i HDS-a predstavljena nova politička platforma koja se bazira na uvođenju potpuno novoga političkog sustava prema uzoru na SAD u kojem je vlast u državi u potpunosti u rukama jedne osobe.


Krajnji je čas da odgovornost za vođenje države političari stvarno i snose te da počnu odgovarati za stanje koje su prouzročili, poručio je Golubić.


Vise o programu:

HRVATSKE KOALICIJE - "ZA" GLAVNI GRAD DOMOVINE! 

mozete vidjeti pod slijedecim linkom: 

Nema komentara:

Objavi komentar