srijeda, 10. svibnja 2017.

TUSMER I DUGA RESA NIKADA NECE BITI GRADEC!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "radio-mreznica.hr", 10.05.2017
http://www.radio-mreznica.hr/vijesti/10-5-2017/u-dresi-plakati-hss-hdz-za-opcinu-gradec

"Duga Resa - Tko to lijepi plakate pa napravi epski promašaj u njihovu postavljanju, nije poznato, no u Dugoj Resi, točnije u Tušmeru, osvanuli su plakati kojima se građane poziva da glasuju za načelnika općine Gradec u Zagrebačkoj županiji.

Kombinacija je "fatalna" jer su na plakatu za općinu Gradec zajednički kandidati HDZ-a i HSS-a, dok se u Dugoj Resi ove stranke trenutno gledaju s one strane nišana. No, nikad se zna, možda je ovo najava i ponovne velike koalicije u gradu na Mrežnici.

Dotad, prava poruka glasi: Tušmer i Duga Resa nikad neće biti Gradec. Dajte nam plakate s "našima"!"

 Nezavisna lista ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI, HSS - DUGA RESA,   SDP - DUGA RESA i nezavisna lista (nezavisni kandidat) Dr. MIROSLAV FURDEK koalicijski su partneri na lokalnim izborima 2017 za grad Dugu Resu. 




Zajednicki koalicijski kandidat za gradonacelnika Duge Rese je sadasnji gradonacelnik gospodin TOMISLAV BOLJAR!

 Pod slijedecim linkom mozete vidjeti kratki interwiew koji sam imao priliku u travnju voditi sa gradonacelnikom Tomislavom Boljarom:
 


Konacno su se malo opustili politicki suparnici u gradu Dugoj Resi pa tako i ovom malom prvomajskom salom uveselili nas gradjane ali i sudionike predizborne utakmice. Kada bi bilo malo vise takovih sala, a malo manje politickog vrijedjanja za vrijeme vodjenja kampanje bilo bi i zanimljivije i ugodnije sudjelovati u njoj. Medjutim bilo kako bilo u potpunosti podrzavam slogan "Tusmer i DugaResa nikada nece biti Gradec"!

Ugodan dan i lijep pozdrav!

Nema komentara:

Objavi komentar